tiistai 15. tammikuuta 2013

Hola, hola!

Huomenissa kolkuttelee lähtö Kanarialle, joten espanjalaistyyppisellä munakkaalla on hyvä virittäytyä lomatunnelmaan ja samalla tyhjentää ruoanrippeitä jääkaapista. Hola, hola ja
buenas tardesta vaan!!


Pyöreä uunivuoallinen eli reilu annos kahdelle:
4 munaa
0,5 dl maitoa
suolaa
mustapippuria
muutama pieni keitetty punajuuri siivutettuna
brie-juuston loppu
pienet palat keltaista ja punaista paprikaa silputtuna
vihreitä oliiveja puolitettuna

TAI mitä nyt jääkaapin uumenista löytyy.


  • Lado munakkaan täytteet öljytyn uunivuoan pohjalle.
  • Vatkaa munien rakenne rikki, lisää sekaan maito ja vatkaa sekaisin.
  • Lisää munamaitoon suolaa ja mustapippuria ja kaada seos täytteiden päälle vuokaan.
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Vinkki: Munakkaan voi toki tehdä myös pannulla, jolloin valmistuminen on nopeampaa.


Ei kommentteja: