sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Punajuuriaurajuustopaistos


Tästä määrästä syntyy pyöreä uunivuoallinen tätä herkkua:
n. 5 tuoretta punajuurta
puolikas tai kokonainen paketti aurajuustoa (ihan auran himon mukaan)
reilu desi ruokakermaa
suolaa, mustapippuria
Kuori ja raasta punajuuret raasteeksi.
Laita punajuuriraastetta kerroksittain öljyttyyn vuokaan tai pataan lisäten raastekerrosten väliin aurajuustoa, suolaa ja pippuria. Lisää viimeiseksi ruokakerma.
Kypsennä uunissa 200 asteessa kunnes punajuuret ovat pehmenneet.  
Halutessasi voit myös sekoittaa paistoksen paiston aikana, näin aurajuusto leviää tasaisesti.
Jonkinlainen kansi on myös hyvä olla paiston aikana, varsinkin jos näyttää siltä, että ruoan pinta kuivuu.

Ei kommentteja: