Mallia tähän pikkupalaan kävin kurkkimassa Pastanjauhannan sivuilta. Herneet vaan unohdin tyylikkäästi mikroon sulatuksen jälkeen, joten ne sitten poistu reseptistä... :D sellerin sen sijaan jätin pois ihan tarkotuksella, koska siitä en oo oppinu pitämään. Jotain raikasta ja hapokasta tähän kyllä vois lisätä, esmerks vaikka omenaa. Täytynee kokeilla ens kerralla...
Kahteen annokseen:
150 g kuorittuja pakastekatkarapuja
pala tuoretta kurkkua
(herneitä)
muutama salaatin lehti
Kastike:
puoli desiä majoneesia
1 dl kermaviiliä
2–3 rkl chiliketsuppia
1 tl currya
ruohosipulia
tilliä
Sulata katkaravut ja valuta ne kuiviksi. Hienonna katkikset pienemmiksi, mutta jätä muutamia koristeluun. Pilko kurkku pieniksi tikuiksi. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja sekoita se sitten katkarapujen, kurkkujen ja herneiden sekaan. Kokoa annokset pieniin maljoihin salaatinlehtien päälle ja koristele kokonaisilla katkaravuilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti