Hyvää alkanutta vuotta!
Jokos uusi vuosi maistuu edellistä makoisammalta?
Meillä vuosi 2012 alkoi näillä onnenkekseillä heti vuoden vaihduttua.
Jospa joku keksien sisältämistä viisauksista olisi iskostunut päähänkin. Niin varmaan. :D
Ohje löytyy Maku-lehden sivuilta. Lisävinkiksi voin sanoa, että keksit onnistuvat parhaiten kun levität taikinan hyvin ohueksi esim. lusikkaa taikinakasan päällä pyörittämällä. On tosiaan myös oltava nopea tekemään taitokset paiston jälkeen ettei taikina ehdi kovettua ja ala murtua.
Keksit tulee säilyttää kuivassa paikassa ja ilmavasti etteivät ne pehmene. Omani olivat ehtineet pehmetä kun säilytin ne seuraavaan päivään ja kuljetin ne pahvisessa rasiassa. No... elämä on, kuten DNA tietää kertoa.
Angry bird-possu juhlatunnelmissa. Toinen amigurumini valmistui siis viimein. Huh. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti