Kännykameran otos... No...kuka käski unohtamaan kameran. |
Ainekset:
n. pari desiä HYVIN ryöpättyjä ja pilkottuja korvasieniä
1 sipuli
1 purkki Kuohua tai kuohukermaa
suolaa
(valko)pippuria
reilu ruokalusikallinen voita sekä tilkka öljyä paistamiseen
Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja laita korvasienet pannulle ilman rasvaa. Kääntele sieniä hetki, jotta suurin osa nesteestä haihtuu. Lisää pannulle voita, tilkka öljyä sekä sipulisilppu. Kääntele sen aikaa, että sipuli kuullottuu läpinäkyväksi ja lisää sitten suolaa ja pippuria. Maista itsellesi sopiva suolamäärä (itse tuppaan käyttämään suolaa ihan reilusti :o ) Lisää lopuksi pannulle kerma ja hauduttele muutama minuutti tai kunnes kastike sakenee.
Tarkista maku ja tarjoile kalan tai lihan kanssa.
Tarkista maku ja tarjoile kalan tai lihan kanssa.
Vinkki: Erilaisia makuvivahteita saapi lisäämällä kastikkeeseen tuoreita yrttejä (esim. persiljaa) tai käyttämällä kerman lisäksi valkoviiniä tai lihalientä. Tuolloin kuitenkin saattaa suurustaminen olla tarpeen...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti