torstai 19. toukokuuta 2011

Fajitasmausteiset täytetyt paprikat

Paprikamix

 Tykötarpeet:
4 paprikaa
400g jauhelihaa
1 sipuli
pussi hemapaa eli herne-maissi-paprikaa
(palanen fetaa tai aurajuustoa)
juustoraastetta
fajitas- tai tacomaustetta
suolaa, mustapippuria

Huuhtele paprikat, halkaise ne ja poista siemenet sekä kanta. Pilko sipuli ja paista se jauhelihan kanssa. Mausta jauhelija fajita- tai tacomausteella ja pippurilla. (Lisää sekaan vähän vettä, jos käyttämässäsi maustepussin ohjeessa niin sanotaan.) Tarkista maku ja lisää suolaa, jos siihen on tarvetta. (Makua saa olla ihan reilusti, koska paprika itsessään on niin mieto.) Sekoita jauhelihan joukkoon hemapa ja kypsennä pannussa hetki. Laita täytettä halkaistuille paprikoille, mutta jätä tilaa keskelle, jos haluat laittaa sisälle fetajuustoa. Lisää täytettä fetan päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes paprika on pehmennyt ja pinta saanut väriä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

NAM, NAM, NAM, mullahan menee ens viikko näitä testaillessa :D