sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Pekoniin käärittyä broilerin rintafilettä tomaattihöystöllä


hunajamarinoituja broilerin rintafileitä
pekonia
kirsikkatomaatteja
purjosipulia
(loraus hunajaa)
voita ja öljyä paistamiseen
mustapippuria, suolaa

Ota rintafileet huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. Huuhdo lämmenneistä fileistä ylimääräinen marinadi pois ja kuivaa ne kevyesti paperilla. Kääri pekonia jokaisen fileen ympärille ja paista ne öljyssä kuumalla pannulla niin, että pekoni ruskistuu. Nosta ruskistuneet fileet pois pannulta ja pyyhi pois pannulta mahdollinen palanut rasva. Lisää sitten pannuun öljyä sekä vähän voita ja paista hetki kirsikkatomaatteja sekä puhdistettuja ja silputtuja purjosiivuja. Lisää mustapippuria, ripaus suolaa sekä pieni loraus hunajaa, jos et pelkää hunajan hiilihydraatteja. Alenna levyn lämpöä ja nosta broilerinfileet takaisin pannulle ja hauduta fileet kypsiksi höystön kanssa kannella peitettynä. Kypsennysaikaan saat osviittaa fileiden pakkauksesta.
Tarjoa salaatin kanssa.

Vinkki: Jos et edelleenkään pelkää hiilareita niin tarjoa fileiden kanssa esim. balsamicosiirappia tai muuta makeahkoa kastiketta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lisää herkkuja joita täytyy testaa, namiiii :P